Steun de actiegroep red onze kleiputten

Geld… het is een moeilijk thema, maar helaas kunnen we het niet ontwijken.

Waarom hebben wij geld nodig? Onze activiteiten zijn uiteraard allemaal vrijwillig en kosteloos, maar om ons doel te bereiken, hebben we centen nodig. Wij drukken namelijk soms folders (en voor de nabije omgeving zijn dat er al meteen 15.000!) , we raadplegen specialisten en hebben een advocaat onder de arm genomen om ons advies te geven.

Een deel van die kosten hebben we tot nu toe kunnen financieren door zelf te doneren of met het geld dat we bijeen kregen bij voorbije acties. Maar dat is niet voldoende als we bijvoorbeeld een juridische strijd moeten aangaan. Dan kunnen de kosten al snel oplopen tot 10 à 15.000€!

Daarom kloppen we dus ook bij jou aan. Want als we met velen elk een klein stukje bijdragen, komen we al snel aan een groter bedrag. Uiteraard doen wij er alles aan om zo budgetvriendelijk mogelijk te werken.

We hebben ook al eens nagedacht wat we zouden doen met het geld als we ons doel bereikt hebben en er is nog over. Dat willen we investeren in soortgelijke projecten die natuur willen beschermen. Zo zijn er tientallen initiatieven die net als wij een stukje bos hier en daar in bescherming nemen. Naargelang hoeveel er over zou zijn, kiezen we er daar een aantal uit. En uiteraard houden we jullie daarvan op de hoogte!

Ons rekeningnummer is BE17 9733 5688 1121

Je kan ons ook steunen door iets aan te kopen in onze webwinkel. Klik hier om onze webshop te openen.